Smart nettshopping!

Hvorfor bruke mer penger enn man må?

Folk flest handler for tusenvis av kroner på nettbutikker i året. Det er i dag enklere å handle på nett enn å gå i butikken å kjøpe varene. Dette gjelder alt fra dagligvarer til elektronikk og klær. Nettbutikkene har enkle returordninger som ofte er gratis, slik at risikoen ved å kjøpe noe som ikke passer er borte. Mange butikker tilbyr også gratis frakt ved kjøp over en viss sum. Ved å ta bruk de virkemidlene nettbutikkene bruker til å tiltrekke seg nye kunder, så kan du spare store summer hvert år ved å shoppe smart! Jeg snakker da om rabattkoder på nett.

De fleste butikker benytter seg av denne markedsføringsstrategien og bruken har eksplodert etter at det ble tillat av markedsføringsloven å bruke rabattkoder i Norge etter 2009. Før var det nemlig ulovlig å reklamere med rabattkoder eller kupongkoder.

Nettbutikkene distribuerer disse hemmelige kodene i forskjellige kanaler. Et godt tips er å melde seg på nyhetsbrev til de butikkene du handler mye hos. Videre finnes de dedikerte nettsider som samler alle tilgjengelige rabattkoder på nett. Går man inn til Google å søker på feks Zalando rabattkode vil man få opp drøssevis med sider som tilbyr akkurat dette.

I dag finner man rabattkoder og tilbudskampanjer hos alle butikker. Adams matkasse eller kolonial for mat. Ellos, Nelly.com eller Zalando for klær og mote. Eleven.no, Bangerhead, Beautyhouse for skjønnhet og velvære, Tretti og Whiteaway hvitevarer, CDON for elektronikk. Proteinfabrikken eller Gymgrossisten for kosttilskudd. Ja, alle disse butikkene tilbyr i grunn de produktene man trenger. Følger man litt med og gjør litt research før man handler er det mye penger å spare.

I dag har de største mediehusene i landet egne rabattkodesider som gjør jobben med research enda enklere. VG, Nettavisen og Aftenposten har alle egne dedikerte sider. Det finnes så klart drøssevis med aktører der ute, men bruk de man føler seg trygge på. Mediehusene er seriøse selskap slik at man trygt kan bruke disse.

Det finnes også dedikerte nettsider som skriver kun om mat på nett. På disse sidene finner man ofte svært gode tilbud fra ulike aktører. Et godt eksempel på sammenligning av matkasser på nett er matkasser.com. Her finner du beste matkasse for ditt bruk til rabatterte priser!

Det kan også være lurt å følge de ulike butikkene på sosiale medier som Facebook og instagram. Her kommer det svært ofte tilbud som kun publiseres i disse kanalene.

Vi vil på denne bloggen komme med anbefalinger på ulke kilder hvor man kan spare penger på netthandelen, så følg med! Vi kommer også til å skrive generelle butikkbeskrivelser og hvor man kan finne rabattkoder for disse nettbutikkene.

 

 

Legg igjen en kommentar